tisdag 16 februari 2010

HUNDTRÄFF i kopparbyn på sportlovet

Hundträff med promenad och grillning ordnas
vid grillkåtan i kopparby söndagen den 7 mars kl 12.00.
För att de som inte känner till stället så träffas vi vid malax kyrka kl 11.45
och kör därifrån efter varann.
För de som vill och är intresserade så ordnas en liten hundreleterad tävling i samband med hundträffen
Föreningen bjuder på grillkorv och dryck!

Alla varmt välkomna!

4 kommentarer:

 1. Trevligt med hundträff! Nu har jag ingen aning om var grillkåtan ligger... så vet ni alls hur länge det beräknas ta att gå dit, grilla och gå tillbaka? Ungefär vilken tid kan vi tänkas vara klara?

  SvaraRadera
 2. var dit med bil för en ca 2 veckor sen så mätte vi, men minnet sviker och ditåt så skulle jag uppskatta att från vägen kyrkbacken, i korsningen då man svänger av till kopparbyn så kan det vara ca 3 km till grillkåtan, hur många är ni då och hur "stor" hund? Vi är ju flera som kommer att träffas vid kyrkan före så säkert finns det plats att sitta på MvH Lotta

  SvaraRadera
 3. aha så man kan köra hela vägen till kåtan. Jag tänkte att det var en skogsstig några km typ. Så därför funderade jag hur länge det månne skulle ta att promenera fram o tillbaka. Men nu förstar jag att man kan åka hem i stort sett när man vill. Om vi kommer så kommer vi till kyrkan före å följer efter er andra dit sen! Vi består troligen av 2 stora vovvar å två tantor.

  SvaraRadera
 4. Va kul, Ni är så välkommen, jo d kanske jag skulle ha tillsatt att man kan köra hela vägen till grillkåtan. Syns imorgon då kanske=)

  SvaraRadera