söndag 25 mars 2012

Kurser och tisdagspromenader

Från och med torsdagen den 19 april så drar vi igång med en valpkurs och en klickerkurs. Dragare för båda kurserna är Birgitta Strömman, här kan ni läsa mer om kurserna.
Kom också ihåg att vi har en nybörjarkurs i Freestyle (hunddans), en mycket förmånlig kurs i en hundsport som passar alla raser. HÄR kan du läsa mer om Freestylekursen.

Kom ihåg att anmäla er i god tid, begränsat antal deltagarplatser!

I och med att vi ställde om klockan till sommartid inatt så har vi också flyttat medlemsträffarna/promenaderna från söndag förmiddag till tisdagskvällarna. Nu träffas vi kl 18.00 varje tisdagskväll, men vi följer fortsättningsvis schemat med att jämna veckor träffas vi föreningens område i Åminne och ojämna veckor träffas på olika platser runtom i Malax för promenader.

Vi har också börjat komma igång ordentligt med planeringen inför den årliga match showen (17 maj) och har beslutat att delta i kampanjen för att rädda Åminne folkpark och kommer alltså att samla in pengar för det ändamålet. Det gör vi bl.a. genom att ordna en speciell utställningsklass, nämligen Åminnehunden, där alla anmälningsavgifter för den klassen kommer att doneras till Åminne folkpark.
Om någon vill ställa upp som funktionär, t.ex. ringsekreterare, så kontakta oss via föreningens mail (du hittar den i vänstra sidospalten).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar