torsdag 17 maj 2012

Match Show!

Idag blir det match show! Och trots att det hela veckan lovats urususelt väder så ser det nu ut att bli uppehåll ända fram till kvällen!
Så nu är det bara att dra sin (eller kanske hundens?) håriga ända till Åminne och delta i utställningen. Känner man sig inte på "uppvisarhumör" så kan man istället komma ner och sätta tassavtrycket på insamlingslistan så att vovven på det sättet kan bidra med hela 5€ till insamlingen för Rädda Åminne-kampanjen. Tack till våra medarbetare Storfors svin, Vasa Naturkost, Neste Pappadagis, Nimetech och Malax Trädgård för att de är med och sponsrar denna insamling!

Samtidigt vill vi påminna om att alla deltagare i match showen deltar i utlottningen av ett presentkort till Martina Uthardt och förutom det ordnar vi också ett helt vanligt lotteri där alla kan vara med och bidra till föreningens kassa genom att köpa en lott. Fina priser utlovas!

Ett stort tack till våra redan nämnda sponsorer, samt till följande företag som också bidragit med lotterivinster och vinnarpriser!
Arnolds
Ryytivakka
Zoomi
Vasa Naturkost
Maya home
Ladyline Stenhaga
RTV
Photocenter
Ekosoppi
Marcopolo
Motonet
Villa 31
PartyLiteförsäljare Anna-Leena Aspegren-Törnroos
Dermoshop
Vasa Djurcentrum
Musti&Mirri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar